Tu esti dependent de…?

Mi-ar placea sa aflu in ce fel s-ar schimba omenirea daca nu ar mai exista “Facebook”. Mi-as dori macar o singura zi in care sa stiu ca acest site de socializare nu mai exista, ca a fost desfiintat. Uau! Cum ar fi? Recunoasteti ca sunteti dependenti de Facebook? In mod normal si sigur majoritatea dintre voi nu! De ce? Pentru ca noi oamenii suntem prea mandri, suntem altfel azi, ne place intotdeauna sa parem a fi ceea ce nu suntem de fapt.

Sa fi dependent de un lucru cred ca e, cat de cat ok, atat timp cat acesta nu iti dauneaza. Se spune ca orice dependenta ajunge sa dauneze la un momentu dat, indiferent de care ar fi ea. Insa dependenta de Facebook, nu mi se pare a fi una grava. La urma urmei esti liber sa alegi tot ceea ce iti place si tot ceea vrei pentru tine. Eu recunosc ca ador Facebook-ul si ca daca nu ar mai exista, chiar ar fi o pierdere. Si nu doar pentru mine, pentru multi.

Problema este de fapt cea a recunoasterii acestei dependente. De multe ori aud: “vaaai, dar eu nu stau pe Facebook pentru ca nu am timp de asa ceva!” Serios? Si postarile pe care le faci din 5 in 5 minute ce inseamna oare? 🙂 Insa lumea din zilele noastre e extrem de “ocupata” nu are timp de asa ceva, sau pur si simplu i se pare ca face un lucru total aiurea stand o zi intreaga pe site-ul de socializare.

Esti curajos? Ai tupeu? Recunosti? Poarta tricoul cu atitudine marga Egluma.ro si iesi in evidenta! Fii tu insuti/insati in fiecare zi!

Tags: , , ,

Leave a Comment