Si tu ranjesti vinerea?

In ultima perioada am observat pe site-urile de socializare ca mai toata lumea e obsedata in sensul bun al cuvantului de semnificatia zilelor saptamanii si incearca sa asociezeze fiecare zi cu o stare de spirit. Din ce in ce mai mult, parca ziua de vineri devine si mai speciala pentru persoanele cu job. Ziua asta de vineri parca ar fi un dar de la Dumnezeu, o minunatie, o binecuvantare. E cea mai asteptata zi din saptamana pentru toata lumea!

Totusi, fiecare zi a saptamanii are cu siguranta pentru fiecare dintre noi o semnificatie aparte. Fiecare zi ne reprezinta pe fiecare dintre noi exact asa cum suntem, si fiecare zi reprezinta inceputul. Desi lunea intotdeauna suntem obositi si fara chef dupa week-ned, avem intotdeauna parte de un alt inceput, de o noua saptamana pe care stim ca o vom duce cu bine la bun sfarsit. Parca marti ne mai trezim o idee si incepem sa vedem un pic altfel lucrurile. Psihicul incepe sa perceapa altfel ideile. Miercuri este ziua de mijloc, parca ar fi un fel de nici asa – nici asa. Joi e deja din ce in ce mai bine, moralul se ridica si mai mult, starea de spirit e una aproape extraordinara iar mintea incepe sa zboare pe aripile week-endului. 🙂 Si iata ca am ajuns la ziua cu pricina, ziua cea mai inaltatoare din saptamana, vineri. Rnajim si ranjim si parca dintr-o data ne place tot ce vedem si ce auzim in jurul nostru. Deja planurile pentru week-end isi fac simtita prezenta si parca nu mai avem rabdare. Incepem sa postam pe Facebook ca “azi” e vineri, de parca nu ar stii o lume intreaga ca da, chiar e VINERI! Sambata suntem deja in al 9-lea cer, si un pic parca si duminica, desi undeva in adancul creierasului apare deja ideea “shit! Maine iar munca! Cand pana mea a trecut week-endul pe care nici macar nu l-am simtit?”

Si daca vrei sa simti cu adevarat week-endurile si zilele saptamanii, trebuie neaparat sa porti un tricou cu atitudine, sa arati ca esti cu un pas inaintea tuturor si sa iti doresti sa iesi in evidenta in fiecare zi. Vei fi ajutat de mesajul personalizat de pe tricou. Tot ceea ce trebuie sa faci, este sa iti comanzi chiar acum online acest model si in mod sigur vei ramane impresionat/a de atitudinea celor din jurul tau! Enjoy it!

Tags: , ,

Leave a Comment