Salveaza o viata!

Cati dintre tinerii din zilele noastre mai folosesc protectie in timpul actului sexual? Si nu ne referim DOAR la cei tineri, pentru ca si persoanele de varsta a doua, sau chiar a treia ajung sa conceapa copii pe care nu si-i mai doresc. Nu v-ati saturat sa tot vedeti pe la televizor copii aruncati prin gunoaie, copii aruncati din masina pe sosea, copii maltratati sau chiar omorati imediat dupa nastere? Avem un mesaj foarte puternic de transmis tuturor celor care vor sa-l inteleaga! Protejati-va daca nu cumva va doriti inca un copil, sau daca pur si simplu considerati ca nu a venit momentul sa deveniti parinti.

Alegeti sa¬†salvati o viata protejandu-va si bucurandu-va de actul sexual in sine fara a mai sta cu grija! In ziua de azi exista o multime de posibilitati pe care nu aveti cum sa le refuzati, pe care nu aveti voie sa le refuzati,¬†atat timp cat nu va doriti un copil. Din pacate, in randul populatiei educatia lipseste cu desavarsire. Din pacate, pentru unii dintre ei cuvantul “protectie” e pur si simplu necunoscut chiar si pana astazi. Sau si mai grav dezinteresul asupra acestui subiect atinge cote alarmante! Sau poate multi nu au bani pentru a-si procura materialele necesare. In acest caz ar trebui ca statul sa intervina intr-un fel si sa ofere gratuit una dintre metodele de contraceptie, tocmai pentru a nu mai avea surprize neplacute!

Dorim ca prin mesajul de pe tricourile noastre sa tragem un semnal de alarma in special pentru toti tinerii din ziua de azi! Purtati tricourile personalizate cu atitudine “Egluma” si incercati sa transmiteti mai departe acest mesaj important! Protejeaza-te si salveaza un suflet nevinovat!

 

Leave a Comment