Femeile astea…

E mit sau realitate? Se spune ca femeile au o problema ce nu a putut fi rezolvata si in mod sigur nu va putea fi rezolvata nici in viitor. Femeile sunt mai agiatate, le place sa fie parca permanent nervoase si intotdeauna au ceva in plus de comentat. Poate ca tocmai din acest motiv barbatii au intotdeauna ceva de comentat la adresa lor.

Domnii au un caracter ceva mai calm si incearca atat cat pot sa rezolve problemele intr-o maniera calda. Dar cu cine sa le rezolve? 🙂 Din pacate de cele mai multe ori chiar nu au cu cine. Femeia e nascuta sa aiba un caracter aparte, sa aiba un caracter puternic si sa ia lucrurile mult prea in serios. Cu alte cuvinte exagereaza foarte tare.

Intr-o alta ordine de idei, femeii ii place sa tipe, sa urle chiar! E pasionata de asa ceva! Asa simte ca se face mai bine inteleasa si mai bine auzita. Asa se manifesta si simte ca se descarca cel mai usor. Cu toate acestea ea nu face decat sa starneasca ironia barbatului si mai mult. Si de obicei, barbatul/sotul abia asteapta sa o ia “peste picior” si sa glumeasca pe seama ei la capitolul asta. Ce face femeia in cazul asta? Se enerveaza si mai tare si mai tare si mai tare! 🙂 Ce face sotul? Se amuza si mai tare si mai tare si mai tare! Si pentru a fi capitolul complet, se gandeste el sa-si mai bage si niste casti in urechi si sa asculte ceva muzica. Cu alte cuvinte, o ignora total. Ce urmeaza? Probabil nervi intinsi la maxim si vreo 2-3 zile ceva “silenzio stampa”!

Vrei sa-i arati sotiei/iubitei cam cat de tare o ignori in momentele ei tensionate? Nimic mai simplu! Poarta tricoul cu atitudine Egluma.ro si avertizeaz-o ca ar trebui sa-si “tina” gura in anumite momente. Comanda online piesa vestimentara care te pune in valoare si te face sa te simti mult mai bine in prezenta femeii! 🙂

Tags: , , ,

Leave a Comment