Autoeduca-te!

Se spune ca educatia inseamna poate totul pentru o persoana si pentru principiile acesteia. A fi educat inseamna a fi de ce nu cu “capul pe umeri”, inseamna a avea bun simt si a stii sa te comporti si sa te adaptezi oricarei situatii din zilele noastre. Multe persoane de varsta a doua si a treia critica tinerii de azi si le reproseaza mii si mii de lucruri. Poate ca intr-un fel au dreptate, insa ar trebui sa fim sinceri si sa recunoastem ca nici ele de cele mai multe ori nu se afla pe un piedestal mai inalt.

Pe de alta parte, se spune ca educatia o primim de acasa, o primim in primii sapte ani de viata. Cei sapte de ani de acasa sunt sfinti. Insa mai tarziu, tinerii ajung la varsta la care se pot autoeduca fara prea mult ajutor din partea parintilor sau a profesorilor. Pentru ca atat timp cat iti doresti sa cunosti in permanenta lucruri noi, sa inveti tot timpul altceva ce ti-ar putea folosi la un moment dat in viata, nu te opreste nimeni sa faci asta! Este extrem de important ca tinerii de azi sa se “trezeasca” la realitate si sa se autoeduce! Doar ei pot face acest lucru pentru ei insisi. Si cum anume pot face asta? Citind, citind, si iar citind! Informandu-te cu regularitate, poti ajunge departe si iti poti atinge de ce nu, telul propus.

Asadar, profitati si transmiteti mai departe mesajul de pe tricoul de mai jos. Comanda si tu online acest model si ajuta tinerii din ziua de azi sa observe ceea ce e cu adevarat important in viata lor! Viitorul este cel care conteaza si de aceea e nevoie de si mai multa autoeducare! Cartile sunt importante pentru ca ceea ce contin ar trebui sa iti ramana in minte! Autoeduca-te si tu! Poarta tricoul cu atitudine Egluma.ro!

Tags: , , ,

Leave a Comment